Lutfi Haziri deklarohet mbi përfshirjen e Nismës në qeveri

Nënkryetari i LDK-së Lutfi Haziri që tashmë është pjesë e ekipit negociator të kësaj partie ka folur mbi mundësinë e përfshirjes së Nismës në qeveri.


Haziri ka theksuar se deri tani nuk kanë patur asnjë marrëveshje nga LDK dhe LVV për përfshirjen e Nismës në qeveri.“Isa Mustafa e ka preferu Nismën për hyrje në Kuvend. Por LDK dhe VV nuk ka marrëveshje për ta. Nuk kemi pasë.

Deri sot bisedimet i kemi LDK-VV. Si parter i madh si të barabartë, s’jemi duke bërë asnjë takim tjetër”

Ndërsa Kurti e ka të drejtën legjitime me i taku partitë minoritare, ka thënë Haziri në RTV Dukagjini.