Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, bojkotohet nga LDK e VV

Ka nisur të mbahet Mbledhja e sotme e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.


Në të po marrin pjesë pos kreut te Kuvendit, Kadri Veselit edhe Xhavit Haliti nga PDK, Aida Dërguti nga PSD si dhe një përfaqësues i komuniteteve.

Dy partitë tjera opozitare LDK e VV e kanë bojkotuar këtë mbledhje.