OVL UÇK proteston më 9 korrik në çdo komunë me vetëm 99 persona

Protesta e paralajmëruar nga Organizata e Veteranëve të UÇK-së për datë 9 korrik do të mbahet por vetëm duke respektuar rekomandimet e IKSHP-së


Kjo u bë e ditur nga vetë përfaqësuesit e këtyre organizatave në një konferencë për media.

Nasim Haradinaj nga OVL të UÇK-së tha se protesta do të mbahet por do të ndryshojë kahje dhe formë, shkruan Reporteri.net.

Haradinaj tha se protesta do të mbahet në çdo komunë por me një numër të caktuar personash.

“Çdo komunë do të protestojmë në ora 12:00 me vetëm 99 persona”, tha Haradinaj. /Reporteri.net/.