Intelektuali nga Drenoci i bashkohet VV-së

Nexhat Krasniqi, ish-kandidat për kryetar të Malishevës njëherësh mësimdhënës i historisë i është bashkuar Vetëvendosjes.


Të gjithëve ju kujtohet intelektuali nga Drenovci i cili u bë i famshëm për deklaratën e tij që ankohej pse nuk kishte asnjë kandidat nha Drenovci, ku e tëra Kosova mësoi për Drenocin, Astrazubin, Pagarushën ,Lladrovcin, Bellanicën e Kievën.

Në një fotografi që po qarkullon në rjetet sociale ai shihet afër liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Ai ka thënë se Drenovci ka shumë intelektual dhe e mbajnë edhe Prishtinën.