Përplasje e ashpër mes Eliza Hoxhës dhe Fitore Pacollit në RTK

Një përplasje e ashpër ka ndodhur mes dy deputeteve të Kosovës, Fitore Pacolli nga Vetëvendosje dhe Eliza Hoxha nga PDK, teksa në një emision televiziv kanë debatuar për zhvillimet e fundit politike, pas rrëzimit të Qeverisë shkruan Reporteri.net.


Konkretisht deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje do të vazhdojë të mbetet në opozitë për aq sa pjesëtarët e saj të mësojnë gjuhën e komunikimit dhe bashkëpunimit.

Këtyre deklaratave u është përgjigjur Fitore Pacolli e cila ka thënë se Vetëvendosje do të vazhdojë të qeverisë me vendin dhe madje do të kthehet fuqishëm.

Shikoni përplasjen mes tyre: