Publikohet grafikoni: Ky pritet të jetë numri i deputetëve të partive politike

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës pritet të jenë dominuese për nga numri i deputetëve në Kuvendin e Kosovës në legjislaturën e ardhshme.


VV pritet t’i ketë 31 deputetë, ndërsa LDK pritet t’i ketë 29 deputetë. Kështu të paktën janë pretendimet e Blerim Velës, njohës i Kuvendit të Kosovës.

Sipas tij PDK, pritet t’i ketë 26 deputetë, AAK 16, ndërsa PSD vetëm një deputetë.

Shikoni më poshtë renditjen:

Shperndarja e uleseve ne Kuvendin e Kosoves pas zgjedhjeve te 6 tetorit 2019

Publiée par Blerim Vela sur Samedi 2 novembre 2019