Publikohet lista: Kaq vota mori Kadri Veseli dhe kandidatët e tjerë të PDK-së në Mitrovicë

Është publikuar lista e votave që kanë marrë kandidatët për deputetë nga radhët e PDK-së në Mitrovicë.


Në listën e siguruar listës i prinë Kadri Veseli, i cili në vendlindje ka marrë 9441 vota.

Pas Veselit radhitet Bedri Hamza kreu i PDK-së, në këtë Komunë që ka arritur që të sigurojë 6532 vota.

Valdete Idrizi ndërkaq ka marrë 3204 vota, e kreu i rinisë së PDK-së, Donjet Bislimi ka marrë 2720.