Thatësi e madhe në Kosovë, hoxha nga Mitrovica fillon e qan: Na zunë gjynahet tona

A ju kujtohet kur në vitin 2014 imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, gjatë faljes së namazit të xhumasë kishte qajtur dhe ishte lutur që të bjerë shi. Të njëjtën gjë e bëri edhe imami nga Mitrovica, Fatmir Latifaj.


Pas thatësirave të fundit në Kosovë dhe rënies së nivelit të ujit në liqene, imami Fatmir Latifaj, tha kjo gjendje është si rezultat i “gjunaheve” tona.

“Lusim allahun shi me na çu, sepse vëllazën thatësia këtë vend e ka mbërthyer shumë katune dhe qytete tona kanë fillu me mbetë pa ujë! Kjo është si rezultat i gjunaheve, dallavereve dhe poshtërsive tona”, thotë hoxha Fatmit Latifaj.