5 situata që nënkuptojnë se jeni në rrezik

Nga zarfet në makinë deri tek gjërat e çuditshme në kapuç, hajdutet mund t’ia mësyejnë kujtdo, pavarësisht moshës së tyre.


Hajdutët dhe mashtruesit në fakt po bëhen më të sofistikuar në përpjekjet e tyre për të përdorur aftësitë e tyre për t’ju mashtruar apo edhe sulmuar, përcjellë Gazeta Online “Reporteri.net”.

Reklamë

Më poshtë keni disa shenjat më të pazakonta që sjellin telashe:

1. Zarf në ulësen e veturës

2. Shishe me ujë sipër veturës

3. Taksi metër jo funksional

4. Shërbim nga njerëz jo të duhur

5. Kujdes nëse merrni telefonatë nga “banka” dhe kërkojnë kodin e kartelës