7 produktet që duhet të përdorni nëse keni humbur shijen dhe nuhatjen pas Covid-19

Rikthimi i nuhatjes është shumë i rëndësishëm për funksionim normal gjatë ditës.


Një ndër simptomat kryesore të koronavirusit është humbja e nuhatjes. Nuhatja mund të rikthehet edhe disa javë pasi e keni kaluar koronavirusin, transmeotn lajmi.net.

Dhe nëse kjo gjë iu bezdis, atëherë përdorni këto produkte që nuhatja t’iu vijë më shpreh.

Lëkurë limoni dhe portokalli, karafil, nenexhik, kafe e bluar, kokos dhe vanilje, janë produktet e zakonshme që mund të përdoren.

Trajnimi i nuhatjes stimulon qarkullimin e qelizave nervore të specializuara, duke ndihmuar në rivendosjen e funksionit të nuhatjes.