“Edhe netët më të errëta do të përfundojnë dhe dielli do të rilindë…”

Më poshtë do të mund të lexoni disa nga thëniet më të bukura nga librat më të bukur:


“Edhe netët më të errëta do të përfundojnë dhe dielli do të rilindë”. – “Të mjerët”, Viktor Hygo

“Njëzet vjet më vonë nga tani ti do të zhgënjehesh më tepër nga gjërat që nuk ke bërë, se sa nga gjërat që ke bërë”. – “P.S. Të dua!”, H. Jackson Brown Jr.

“Çdo jetë njeriu ka të njëjtën vlerë dhe vlen po njësoj të shpëtohet”. – “Harry Potter dhe dhuratat e vdekjes”, J. K. Rowling

“Respekti është krijuar për të mbushur hapësirën boshe ku duhet të ishte dashuria”. – “Ana Karenina”, Leo Tolstoy

“Qëllimi nuk është të jetosh përgjithmonë. Qëllimi është të krijosh diçka që do të jetojë përgjithmonë”. – “Ditari”, Chuck Palahniuk

“Shumë njerëz janë të sjellshëm vetëm kur i sheh”. – “Të vrasësh zogun përqeshës”, Harper Lee

“Kur dikush largohet, kjo do të thotë se dikush tjetër është duke ardhur”. – “Zahiri”, Paulo Coelho

“Janë zgjedhjet tona ato që tregojnë se kush jemi në të vërtetë, më tepër se sa aftësitë tona”. – “Harry Potter dhe dhoma e të fshehtave”, J. K. Rowling

“Kur ti dëshiron diçka, gjithë universi punon duke të ndihmuar që ta arrish atë gjë”. – “Alkimisti”, Paulo Coelho

“Të gjitha familjet e lumtura ngjajnë me njëra-tjetrën; çdo familje fatkeqe është fatkeqe në mënyrën e vet”. – “Ana Karenina”, Leo Tolstoy

“Jam shumë e frikësuar, sepse jam pafundësisht e lumtur dhe një lumturi e tillë është e frikshme. Mund të jesh kaq e lumtur, vetëm kur jeta do të përgatisë për të marrë diçka prej teje”. – “Gjuetari i balonave”, Khaled Hosseini / Një Mendje e Bukur