Fotografitë që do ju kthejnë në kohën kur ishit në bankat shkollore

Tani duket sikur një botë e re kur shikon çdo gjë përreth.


Nga lapsi i thyer te maja, e deri te raketat e bëra me fletat e fletores, janë këto disa nga gjërat që na kthejnë shumë mbrapa në kohë, përcjellë Gazeta Online “Reporteri.net”.

Dhe kjo tregon aq qartë se jeta është më emocionuese për shkak të ndryshimit të kohës ndër vite.

Ndonëse tani na mungojnë shokët e shoqet e klasës, kioskat pranë shkollës, mësuesit, por më poshtë kemi përmbledhur disa gjëra që çdo nxenës i bankave shkollore i ka bërë.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.