Ju bien flokët këtë periudhë? 5 gabime që duhet t’i shmangni për të shpëtuar nga ky problem

Larja e flokëve mund të na duket një proces shumë i thjeshtë, megjithatë pas tij mund të fshihen shumë pasoja që mund të ndikojnë negativisht, siç është rënia e flokëve.


Bright Side ka renditur një sërë gabimesh që po bëjmë me flokët tanë që ndikojnë në rënien e tyre.

1. Krehim flokët e lagur menjëherë nga rrënja! Ekspertët thotë që duhet nisur nga majat dhe më pas rrënja

2. Po përdorni furçën e gabuar

Flokë të drejtë dhe flokët kaçurrel
3. Po i lani shumë shpesh

4. Nuk i krihni para se të laheni

5. Përdorni të njëjtën furçë për flokë të thatë dhe të lagur