A po kthehet “Familja moderne” – aktorët mblidhen dhe bëjnë postimin misterioz

Aktori kosovar, Ylber Bardhi, ka publikuar ditë më parë një fotografi me kolegët e tij aktorë.


Bardhi në fotografi është me disa nga aktorët e serialit të dikurshëm, Familja Moderne.

Ai afër fotografisë ka shkruar “Familja Moderne 2019”, ndërsa komentuesit kanë parashtruar pyetjen se a do të fillojë përsëri seriali që dikur ishte i dashur për publikun.