Keith e quan ‘Shac’ ‘Sasen’

Adriana dhe Keith ka disa ditë që janë bërë bashkë.


Dyshja po kalojnë çdo moment se bashku ku po shihen edhe nën shoqërinë e miqve të tyre.

Duke u shfaqur të kombinuar në veshje të zezë, Keith bëri përshkrimin në gjuhën shqipe.

“O shac”, shkroi ai në mbishkrimin e imazhit.