Kjo është velloja madhështore e resë së Remzie Osmanit

Këngëtarja e njohur Remzie Osmani po e marton djalin e saj të vetëm, Hamzën. Ajo marton djalin e vetëm dhe për këtë ka paralajmëruar dasmë madhështore.


E tani, krushqit posa e kanë marrë Gëzimen nga shtëpia e prindërve.

Ajo ka publikuar edhe një foto ku duket e veshur me vello.