Midis koncertit në sallën 1 Tetori, Alban Skënderaj dhe Miriam Cani japin lajmin e madh

Miriam Cani dhe Alban Skënderaj kanë dhënë lajmin emocionues gjatë koncertit i cili po mbahet në Prishtinë.


Këngëtari Alban Skënderaj ka ardhur në Prishtinë për ta mbajtur koncertin e radhës i cili mblodhi një numër të madh të të pranishmëve në sallën ‘1 Tetori’.

Supriza më e madhe që çifti zbuluan ishte ajo se po bëhen sërish prindër. Ishte Miriam Cani ajo e cila tregoi këtë lajm emocionues para të pranishmëve.

Dyshja tashmë janë prindër të një vajze dhe në sajë së dashurisë të tyre të madhe shumë shpejtë do të vijë në jetë fëmija e dytë dhe familja Skënderaj po zgjërohet.