Indianët nderojnë yllin amerikan: Ia vënë emrin lopës Kim Kardashian

Ju duket e çuditshme? Por ja që është e vërtetë!


Në Indi kanë emërtuar një lopë me emrin Kim Koëdashian në shenjë respekti me emrin e modeles Kim Kardashian.

Organizata për te drejtat e kafshëve tha se e ka quajtur lopën të mrekullueshme me sy dhe qerpikë të gjatë.

Kjo erdhi pasi Kim kohëve të fundit ka mbajtur një dietë me bazë bimore.

E pyetur se çfarë konsumon Kim ishte përgjigjur se hante kryesisht bimë.

“Unë ha bimë. Nuk ka më mish. Sallatat janë të mira”, ishte shprehur ajo.