Sa është çmimi i veshjeve të vajzës së Mozzikut dhe Loredanës

Mozzik dhe Loredana që nga koha kur janë bërë prindër për herë të parë, janë treguar mjaft të përkushtuar ndaj familjes së tyre të vogël.

Vogëlushja Hana që tani po gëzon një jetë luksoze, prindërit e saj po e mbushin me dhurata dhe veshje të kushtueshme

Së fundi, Loredana dhe Mozzik kanë blerë rroba për Hanën tre muajshe që kapin çmime marramendëse. Vetëm këpucët e markës Gucci kapin vlerën e 150 euro ndërsa pallto e re e po të njëjtës markë i u ka kushtuar rreth 877 euro.

Ndërkohë prindërit e Hanës po vazhdojnë angazhimet e tyre në muzikë.