Kjo është shuma që do ta fitojë Joshua nga rimeçi me Andy Ruiz

Boksieri i njohur, Jarrell Miller ka thënë se Anthony Joshua do të fitojë një shumë marramendëse prej 75 milionë dollarëve nga rimeçi me Andy Ruizin, që zhvillohet më 7 dhjetor në Diriah të Arabisë Saudite.


“Në Arabinë Saudite, çka mund të bëhet, dhe çka tolerohet? Nuk e di,” u shpreh Miller.

“Kështu që kur dëgjoni se… pavarësisht se u rrah keq, ai prapë do t’i fitojë 75 milionë dollarë…

“Dëgjoni, kur t’i mposht ata, edhe unë do të shkoj në Arabi. Do të shohim.”