Krasniqi, PDK: Suksese vajzave dhe djemve tanë në Tokyo 2020

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka uruar vajzat dhe djemtë sportistë të Kosocës të cilët po marin pjesë në Lojërat Olimpike Tokyo 2020.


Dekkarata e plotë e kreut të PDK-së në Facebook:

Reklamë

Kosovë, dashuria jonë e përjetshme e krenaria jonë e madhe! Shumë suksese vajzave dhe djemve tanë në Tokyo 2020! ❤️