Ky është kampioni i Kosovës në bilardo

Bedri Sijarina i klubit Dynamic Pool është shpallur kampion i edicionit të dytë të Kampionatit të Kosovës në Bilardo, që ka përfunduar të dielën në mbrëmje.


Sijarina ishte më i miri me 548 pikë të mbledhura gjithsej, duke e lënë në vendin e dytë Naser Bajramin me 535 pikë dhe Amar Gjyshincën në vendin e tretë me 470 pikë.

Tek juniorët, vendin e parë e zuri Venis Sijarina me 522 pikë nga klubi Dynamic Pool Club.