Vetëm dy shtete të mëdha ende nuk e kanë ndërprerë kampionatin

Europa është e mbyllur mes katër mureve dhe e izoluar për shkakun e Koronavirusit.


Në mesin e panikut dhe frikës, ajo që shpresohet është që kjo marrëzi të marrë fund shpejt.

Virusi e ka fituar betejën e përkohshme me futbollin, duke mbyllur përkohësisht thuajse të gjitha kampionatet dhe duke ndryshuar gjithë fatet dhe planet e tyre.

Por ndërkohë futbollin e mbajnë ende në lojë në këtë betejë dy superfuqitë si Turqia dhe Rusia.

Shtete këto të fuqishme dhe me rregulla të ashpra, që kanë arritur të përmbajnë panikun dhe të ndalojnë deri diku virusin, pasi ka vërtet pak raste, duke parë edhe numrin e popullsisë që kanë këto shtete.

Europa është e mbyllur mes katër mureve dhe e izoluar për shkakun e Koronavirusit. Në mesin e panikut dhe frikës, ajo që shpresohet është që kjo marrëzi të marrë fund shpejt. Virusi e ka fituar betejën e përkohshme me futbollin, duke mbyllur përkohësisht thuajse të gjitha kampionatet dhe duke ndryshuar gjithë fatet dhe planet e tyre.

Por ndërkohë futbollin e mbajnë ende në lojë në këtë betejë dy superfuqitë si Turqia dhe Rusia.

Shtete këto të fuqishme dhe me rregulla të ashpra, që kanë arritur të përmbajnë panikun dhe të ndalojnë deri diku virusin, pasi ka vërtet pak raste, duke parë edhe numrin e popullsisë që kanë këto shtete.