Motra e merr vëllanë e saj të vdekur në maturë duke krijuar një fustan unik me fytyrën e tij

Motra e një tinejxheri nga Indiana që u vra nga shoku i tij më shumë se dy vjet më parë, krijoi një fustan unik për të ndihmuar personin e saj të dashur të përmbushë një nga dëshirat e tij më të madhë, transmeton Reporteri.net.


Antonio Frierson donte të merrte pjesë në ceremoninë e mbrëmjes së maturës me motrën Antonett por jeta e tij u ndërpre për shkak se shoku i tij në një incident tragjik ndërkohë që po luante me një armë zjarri, ia mori jetën. Por të shtunën motra e tij ia mundësoi 16 vjeçarit ishte prezent aty.

Ajo krijoi një fustan unik, përplot me fotografi me fytyrën e tij e që secila prej tyre sipas saj kanë një histori të veçantë.

“Bashkova kujtimet dhe imagjinatën time dhe krijova diçka që mund ta ndjej” tha Antoneti për Fox në lidhje me fustanin unik.

“Ndihem e mahnitshme. Ndihem sikur nuk po shkoj e vetme. Duhej të kisha blerë dy bileta”, u shpreh ajo. /Reporteri.net

Antonio Frierson was shot in the head by his friend on February 14, 2017Antonett Frierson wore a prom dress covered in her deceased brother's image on Saturday