Galaxy S11 mund të ketë një “armë sekrete” për të mundur iPhone 12

Samsung Galaxy S11 mund të vijë me një karakteristikë të jashtëzakonshme që do t’ju lejojë të matni gjithçka – nga sa u dehidrua trupi juaj deri te sa sheqer ka në Apple Pie të McDonald’s, që duhet ta bëjë jetesën e shëndetshme më të lehtë se kurrë.


Let’sGoDigital zbuloi një patentë që Samsung paraqiti kohët e fundit për një telefon me një spektrometër të instaluar – një sensor magjik që mat masat e një ushqimi për të përcaktuar se çfarë është e pranishme, së bashku me sasinë specifike.

Është një teknikë që lejon sensorin të përcaktojë përmbajtjen e ujit përmes lëkurës si dhe vlerën ushqyese të ushqimit, transmeton Telegrafi.

Në fakt, është kaq e ndërlikuar, mund të gërmojë aq thellë sa të identifikoj përbërësit individual që e përbëjnë atë, si karbohidratet dhe yndyrnat.

Samsung Galaxy S11 nuk do të ishte i pari telefon që vjen me një spektrometër, nëse ndodhë vërtet.

Kjo karakteristikë doli në Changhong H2, që u shfaq në CES 2017 dhe u lansua më vonë si në Kinë ashtu edhe në Shtetet e Bashkuara.

Samsung thuhet se po përgatit një telefon me një aparat fotografik kolosal 108MP në anën e pasme, me një zmadhim optik të pesë fishtë.

Gjithashtu është sugjeruar se do të jetë pajisja e parë e kompanisë pa butona fizik.

Sido që të jetë, Samsung pritet të njoftojë Samsung Galaxy S11 në shkurt 2020, përpara MWC 2020.