Gjini viziton Bashkësinë Islame në Gjakovë

Kandidati i AAK-së për kryetar të Gjakovës, Ardian Gjini ka vazhduar fushatën elektorale.

Ai gjatë të hënës ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës Dega në Gjakovë.

Postimi i plotë:

🚪 Sot vizitova Bashkësinë Islame të Kosovës Dega në Gjakovë, ku u prita miqësisht, me bisedë të këndshme dhe konstruktive.🤝 Prijësit e këtij institucioni i falënderova për kontributin pozitiv në të mirë të qytetarëve të Gjakovës.🙏 Faleminderit për pritjen!