PDK akuzon LDK-në për një veprim të kundërligjshëm në Vushtrri

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Vushtrri ka akuzuar subjektin tjetër politik, Lidhjen Demokratike të Kosovës dhe kandidatin e saj për kryetar, Xhafer Tahiri për një veprim të kundërligjshëm.

Sipas tyre LDK ka angazhuar për vëzhgues kandidatin për kuvend komunal, Behar Duraku.

“PDK-ja në Vushtrri reagon ashpër dhe denoncon publikisht tentimin e kryetarit në ikje (Xhafer Tahiri nga subjekti politik LDK), i cili paturpësisht edhe në ditën e zgjedhjeve angazhon kundërligjshëm kandidatin për kuvendin e komunës Behar Duraku, duke e pajisur me bexh të falsifikuar në rolin e vëzhguesit në Qendrën e Votimit 2717 B në fshatin Stroc, duke bërë dy veprime të kundërligjshme: bexhi i falsifikuar dhe angazhimi i tij në shkelje flagrante të nenit 36 të Ligjit për Zgjedhje”, thuhet në njoftimin e PDK-së.