Memli Krasniqi: Qytetarët të votojnë dhe të japin verdiktin e tyre

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka votuar bashkë me gruan e tij, Meliza Krasniqi.

Krasniqi pas votimi ftoj qytetarët që sa më shumë të dalin për të ushtruar të drejtën e tyre kushtetuese kështu duke dhënë verdiktin e tyre për katër vjetët e ardhshme.

“Edhe sot në këtë raund të dytë të zgjedhjeve bashkë me Melizën votuam në Prishtinë. Qytetarët duhet të dalin sa më shumë në zgjedhje dhe të japin verdiktin e tyre për katër vitet e ardhshme”.

“Prej këtu e tutje do të kemi institucione komunal që do të bëjnë më shumë për qytetarët”, tha Krasniqi.