Fjalosje në një qendër votimi në Junik, dy persona shoqërohen për në stacionin policor

Mediat lokale në Junik raportuan për shoqërimin në stacionin policor të kandidati për asamblist të Lëvizjes Vetëvendosje Florim Shala dhe të komisionerit Arsim Miroci.

Lajmin se personat e cekur më lartë janë shoqëruar në polici e ka konfirmuar për Reporteri.net,  zëdhënësi i Prokurorisë Themelore të Pejës, Shkodran Nikçi.

Nikçi tha se pas intervistimit personat në fjalë janë intervistuar nga policia më pas janë liruar.

“Pas shoqërimit në stacionin policor dhe pas intervistimit, është konstatuar se s’ka elemente të veprës penale. Rasti është proceduar si prishje e rendit dhe qetësisë publike”, u shpreh Nikçi.