Në këtë link mund të gjeni qendrën tuaj të votimit

Gjetjen e qendrës suaj të votimit për zgjedhjet e sotme lokale, mund ta bëni diku klikuar mbi këtë link, i cili është vënë në dispozicion nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Zgjedhjet e sotme, do të mbahen në 38-të komunat e vendit, e në të cilat do të votohet për kryetarin dhe asamblistët komunal.

Në këtë link në momentin që shkruhet numri personal i letërnjoftimit, me automatizëm dalin të gjitha të dhënat për vendvotimin e secilit qytetar me të drejtë vote në Kosovë.