Sondazhi i RTV Dukagjinit: Ardian Gjini e fiton Gjakovën pa balotazh, me 59%

Sipas një sondazhi të realizuar nga RTV Dukagjini për komunën e Gjakovës del se kryetari aktual, kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ardian Gjini do ta fitojë garën pa balotazh me një përqindje të lartë 59 për qind.

Sipas këtij sondazhi pasi tij vjen Mimoza Kusari-Lila e Vetëvendosjes me 33.2 për qind.

Pas saj Teki Shala i Lidhjes Demokratike të Kosovës me 3.6 për qind.

Po sipas kësaj matjeje Ferfinand Kola i PSHDK-së do të dalë me 2 për qind kurse Partia Demokratike me Arbnesha Kuqin vetëm me 1.5 për qind.

Sipas KQZ-së numri i qytetarëve me të drejtë vote në Gjakovë është 113,165, 34 qendra të votimit dhe 139 vendvotime.