Reporteri.net në rrjetet sociale

Lajme të tjera

Reklama
Nacionale1 week ago

Ministri i Haradinajt bëhet fotograf në Bullgari

Nacionale2 weeks ago

SHBA fut në lojë Kosovën, për zhdukjen e Rusisë nga Ballkani

Nacionale2 weeks ago

Kadaj-Bujupi përjashtohet nga seanca për shkak të pyetjeve për komandant Lekën

Rajon / Botë1 week ago

Vjehrri i kërkon nuses së djalit t’ia lajë këmbët, plas grushti në familjen shqiptare

Nacionale1 week ago

Veseli për akuzat e Drita Millakut: Nga janari do të vijmë me shumë të mira

Nacionale1 week ago

Demarkacioni e “çanë” koalicionin qeverisës: Veseli kundër Haradinajt & Limajt

Nacionale1 week ago

SHBA-ja përballet ashpër me Rusinë: Jua kujtojmë se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë

Sport1 week ago

Si nisi ideja për ndërtimin e stadiumit, me mbështetje nga Hungaria?

Nacionale1 week ago

Haradinaj: Jam si macë, 100 herë po t’më rrëzoni prapë çohem

Nacionale7 days ago

VESELI: NGA JANARI, I PARI DO TA NËNSHKRUAJ HETIMIN E SHIK-UT, POR SHUMË DO TË SKUQEN

Nacionale1 week ago

Haxhiu: Haradinaj ka ndërruar qëndrim, VV s’e voton demarkacionin

Rajon / Botë1 week ago

Shqiptarët të parët në Europë / Ja sa kanë marrë Green Card në SHBA

Nacionale1 week ago

Meha: Komisioni i ri po tenton të mashtrojë me dokumentacionin kadastral

Nacionale1 week ago

Prifti që iku në Kosovë shpallet fajtor për abuzim me fëmijë

Sport1 week ago

Kosova e 86-ta, Shqipëria e 81-ta në ranglistën botërore të basketbollit

Nacionale2 weeks ago

Qeveria Haradinaj e dërgon të hënën në Kuvend Projektligjin për Demarkacionin (Dokument)

Nacionale2 weeks ago

Gjykata Supreme vendos që Istogu të shkojë në rivotim

Nacionale1 week ago

Ju nuk jeni për punë të mëdha

Nacionale1 week ago

Veseli s’ka marrë ftesë për të dëshmuar në seancën gjyqësore

Nacionale1 week ago

Tahiri nënshkroi Memorandum me KMDLNJ-në për monitorimin e Shërbimit Korrektues

Nacionale1 week ago

Ministri i Haradinajt bëhet fotograf në Bullgari

Nacionale2 weeks ago

SHBA fut në lojë Kosovën, për zhdukjen e Rusisë nga Ballkani

Nacionale2 weeks ago

Kadaj-Bujupi përjashtohet nga seanca për shkak të pyetjeve për komandant Lekën

Rajon / Botë1 week ago

Vjehrri i kërkon nuses së djalit t’ia lajë këmbët, plas grushti në familjen shqiptare

Nacionale1 week ago

Veseli për akuzat e Drita Millakut: Nga janari do të vijmë me shumë të mira

Nacionale1 week ago

Demarkacioni e “çanë” koalicionin qeverisës: Veseli kundër Haradinajt & Limajt

Nacionale1 week ago

SHBA-ja përballet ashpër me Rusinë: Jua kujtojmë se Kosova është e pavarur dhe Krimea është Ukrainë

Sport1 week ago

Si nisi ideja për ndërtimin e stadiumit, me mbështetje nga Hungaria?

Nacionale1 week ago

Haradinaj: Jam si macë, 100 herë po t’më rrëzoni prapë çohem

Nacionale7 days ago

VESELI: NGA JANARI, I PARI DO TA NËNSHKRUAJ HETIMIN E SHIK-UT, POR SHUMË DO TË SKUQEN

Nacionale1 week ago

Haxhiu: Haradinaj ka ndërruar qëndrim, VV s’e voton demarkacionin

Rajon / Botë1 week ago

Shqiptarët të parët në Europë / Ja sa kanë marrë Green Card në SHBA

Nacionale1 week ago

Meha: Komisioni i ri po tenton të mashtrojë me dokumentacionin kadastral

Nacionale1 week ago

Prifti që iku në Kosovë shpallet fajtor për abuzim me fëmijë

Sport1 week ago

Kosova e 86-ta, Shqipëria e 81-ta në ranglistën botërore të basketbollit

Nacionale2 weeks ago

Qeveria Haradinaj e dërgon të hënën në Kuvend Projektligjin për Demarkacionin (Dokument)

Nacionale2 weeks ago

Gjykata Supreme vendos që Istogu të shkojë në rivotim

Nacionale1 week ago

Ju nuk jeni për punë të mëdha

Nacionale1 week ago

Veseli s’ka marrë ftesë për të dëshmuar në seancën gjyqësore

Nacionale1 week ago

Tahiri nënshkroi Memorandum me KMDLNJ-në për monitorimin e Shërbimit Korrektues

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]