Gjini premton investime në fshatrat e Gjakovës dhe mbështetje për bizneset

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës për kryetar të Gjakovës, që njëherësh edhe kryetar aktual Ardian Gjini e ka vazhduar edhe sot fushatën për zgjedhjet e 17 tetorit.

Gjini ka vizituar sot fshatrat Dobrosh, Pacaj e Sheremetaj. Ai ka folur me banorët e këtyre fshatrave për nevojat që kanë dhe u ka premtuat investime në katër vitet e ardhshme.

“Vizitova fshatrat Dobrosh, Pacaj dhe Sheremetaj, ku i takova dhe bisedova me banorët lidhur me nevojat që ka kjo anë. Investimet e bëra anekënd Gjakovës do të vazhdojnë edhe më fuqishëm në katër vitet e ardhshme.”, ka thënë Gjini.

Gjini gjatë ditës ka vizituar edhe kompainnë “Creative”.

Ai ka thënë se në kompanitë në Gjakovë punohet dhe eksportohet me vlera milionëshe.

“Ndoshta duket ndryshe besoni që sic kam thënë se ata që e kanë filluar me zell e vullnet arrijnë të bëjnë mrekullira.