Kërset boksi në tribuna, tifozët e Kosovës përleshen me ata të Malit të Zi

Qysh në start të takimit ka kërsitur grushti mes tifozëve të Kosovës dhe atyre të Malit të Zi.


Reporteri.net ka siguruar video të përleshjes së tifozëve.

Por fatmirësisht çdo gjë ka kaluar dhe ndeshje është duke u zhvilluar normalisht.

Kosova ka kaluar në epërsi me golin e Amir Rrahmanit.