Presidenca e Kuvendi në prag të 28 Nëntorit e vendosin flamurin kuq e zi

Para ndërtesës së Kuvendit të Kosovës dhe para zyrës se Presidentit, është vendosur flamuri kombëtar shqiptar, krahas atij shtetëror të Kosovës.


Kështu ka bërë të ditur ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, përmes disa fotografive që ka postuar në Facebook.

“Për nder të Ditës së Flamurit – 28 Nëntorit, para ndërtesës së Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe para zyrës se Presidentit të Republikës, është vendosur flamuri kombëtar shqiptar, krahas atij shtetëror të Republikës së Kosovës.