Në këtë link mund ta gjeni qendrën tuaj të votimit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se për ta mësuar vendvotimin e saktë për zgjedhjet e se dielës, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat.

Qytetarët mund ta bëjnë këtë përmes aplikacionit në web faqen e KQZ-së, që gjendet në këtë LINK.

Të gjitha vendvotimet janë hapur në orën 07:00 dje mbyllen në orën 19:00.

Në 21 komuna të Kosovës sot do të votohet në balotazh për të zgjedhur kryetarët e tyre për katër vitet e ardhshme.