Luizi i thotë Kiarës: Një puthje na nxjerr fitues nga BBVIP

Luizi dhe Kiara në një moment që janë ndodhur vetëm së bashku janë shprehur sërish më njëri tjetrin për lidhjen e tyre.

Kiara e ka pyetur Luizin se pse është me kaq rëndësi për të puthja mes të dyve.

Luizi ia ka kthyer se jemi në lojë dhe kjo puthje mund të na mbajë gjatë brenda shtëpisë, madje duke dalë edhe fitues.