Tragjike: Hynë për t’u larë në liqen, mbyten dy vëllezërit dhe motra

Ilustrim

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Turqi ku dy nga tre vëllezërit që hynë në liqenin e digës Atatürk për t’u freskuar në rrethin Hilvan të ıanlıurfa u mbytën.


Motra e tretë, Elif Nur, e cila ishte nën trajtim, gjithashtu vdiq.

Elif Nur Mece, e cila u dërgua në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit në Sanliurfa nga ekipetpolicore të Departamentit të Policisë së Provincës nga Liqeni i Digës Atatürk, në të cilin hyri me vëllezërit e saj Emirhan dhe Halenur në Rrethin Aşağı Kucak të ıanlıurfa, humbi betejën e saj për jetën.