Adriatik Kelmendi: Mos i ridërgoni qytetarët në zgjedhje në kohë pandemie, zgjedhjet e fundit kanë shtuar veç numrin e varreve

Gazetari Adriatik Kelmendi ka reaguar pas iniciativës së Vetëvendosjes që në mënyrë të përshpejtuar të ndryshohet Ligji për Zgjedhje.


Kelmendi ka thënë se halli më i madh i qytetarëve të Kosovës të cilët po shihen si numra është sigurimi i vaksinave e jo zgjedhjet, shkruan Reporteri.net.

Ai ka kujtuar numrin e madh të rasteve dhe viktimave që u shënuan në Kosovë nga koronavirusi, për çka shkak ka përmendur edhe tubimet politike.

“Nëse i shihni qytetarët tuaj vetëm si numra dhe makina votuese, shkojmë sërish në zgjedhje.

Nëse i respektoni si qenie njerëzore, angazhoheni të gjithë bashkë t’u gjendeni në halle.
E halli më i madh i qenieve njerëzore sot është sigurimi i vaksinave, jo zgjedhjet.

Zgjedhjet e fundit në pandemi kanë shtuar veç numrin e varreve në Kosovë. Apo, tek e fundit, edhe varret janë veç n u m r a”, ka shkruar ai.