Bebe Rexha u detyrua të ndërpresë lidhjen direkte me fansat në Instagram, pasi një mashkull u shfaq nudo në video

Një mashkull i paidentifikuar ekspozoi veten gjatë një seance të improvizuar në Instagram të drejtuar nga artistja Bebe Rexha në pasditen e 4 marsit rreth orës 2 pasdite, duke e detyruar këngëtaren shqiptare që të mbyllë transmetimin e drejtpërdrejtë.


Rexha, e cila publikon së fundmi këngën e saj të re “Sacrifice”, shpesh shfaqet në platformën IG Live të Instagramit për të folur për jetën e saj, shëndetin mendor dhe rutinat e bukurisë, shpesh me qenin e saj Bear si bashkë-protagonist, dhe ftoi fansat të bashkoheshin gjatë momentit kur ajo u kyç live. Rreth 8,000 ndjekës u akorduan kur komentet kinse u morën “nga kontrolli dhe Bebe Rexha i thirri ata”, sipas një shikuesi. “Pastaj një djalë hyri live me këngëtaren, dhe ajo menjëherë e ndërpreu lidhjen direkte e mërzitur”.

Rexha u lajmërua në Twitter për të ndarë zhgënjimin e saj, duke shkruar: “Unë sinqerisht jam e neveritur. Dhe u trondita… Më vjen shumë keq që ndodhi”.

Kur Rexha më vonë u kthye në platformë, ishin plot 35,000 ndjekës që u akorduan.

Variety e kapi momentin kur Rexha shpjegoi vendimin e saj për të thirrur fansat në një lidhje tjetër për t’iu kërkuar falje: “Në Instagram, është si Ruleta Ruse. Ju shpresoni që të hyni në lidhje direkte me një fans të mirë. Por ju nuk e dini kush mund të qëllojë”.

Rexha kujtoi një seri komentesh të papërshtatshme, gjatë të cilave ajo vendosi të thërriste “urrejtësit” duke i ftuar ata të kyçeshin në lidhjen direkte. “Mendova se ai po përpiqej të ishte i zgjuar … duke urrejtur fansat. Dhe e di që nuk është mënyra më e mirë për të shkuar. Kështu që atëherë e thirra dhe isha kaq e hutuar. Si: A është kjo një shaka? A po dikush po xhiron një fotografi të ekranit të tij?” Ajo e përshkroi imazhin si të errët, por qartë dukej se ishte një penis në video.

Rexha u shqetësua veçanërisht sepse, ndërsa është 31 vjeçe, ndjekësit e saj bezdisen shumë. “Unë jam shumë mbrojtëse ndaj fansave të mi – po sikur një djalë apo vajzë 14-vjeçare ta shihte këtë? Jam e traumatizuar që ndodhi para të gjithë fansave të mi. Unë u ndjeva fajtore për këtë”, tha ajo.

Gjithashtu, ajo shtoi: “Unë disi ndjehesha e mosrespektuar”.

Megjithëse e trazuar qartë dhe pa dyshim “në një gjendje emocionale tani” (për shkak të një sëmundjeje me të cilën qeni i saj Bear po lufton), Rexha qeshi kur nëna e saj thirri për të pyetur, “Pse nuk e nxorët më shpejt nga ekrani?” Rexha u përgjigj: “Kur telefononi dikë në bisedën e drejtpërdrejtë, ata duhet të dalin vetë nga biseda. Më parë, ju mund t’i nxirrnit jashtë, kështu që Instagram duhet ta rikthejë atë veçori”.

Duke folur për Variety në tetor, Rexha e përshkroi albumin e saj të ardhshëm si diçka “që vjen nga pasiguritë e saj”.