Reagimi i Mevlanit pas ‘prishjes’ së marrëdhënies me Ledjanën: Ku je ti …

Mevlani dhe Ledjana kanë pasur një ‘krisje’ mes tyre.


Ende nuk dihet se çfarë raporti kanë duke lenë shumë pikëpyetje tek fansat e tyre.

E ky moment duket se po e mërzit shumë Mevlanin.

Ai ndau një imazh në plazh duke e shoqëruar me këngën :Ku je ti.

Ky ishte një dedikim për Ledjanën, e cila duket se po i mungon shumë.