Romancë dashurie mes kandidatëve të “Për’puthen”, 3 muaj përlarje…

Jasmin Kadriu po shijon një romancë dashurie me Andi Artanin.


Çifti në fjalë duken të dhënë pas njëri-tjetrit.

Por ka qenë Jasmina ajo e cila ka treguar se kjo lidhje nuk ishte dashuri në shikim të parë.

“Nuk ishte dashuri në shikim të parë, janë deshur tre muaj të plotë për tu përla…!”, ka shkruar mes tjerash ajo.

Andi dhe Jasmina dolën nga emisioni, pas rrugëtimit të tyre por jo si çift.

Andi që i pari u deklarua për Jasminën, ishte pikërishtë ai që e tërhoqi dhe që ndër të tjera tha: ‘Me u puthë jemi puthë, me u përputhë jo’.

Por, dyshohet që çifti ka nisur bashkëjetesën së bashku, dhe nuk dihet ende arsyeja pse e gjithë kjo situatë të sillet si një lojë.