Thaçi pas fitores së Kosovës: Faleminderit për emocionet dhe që po na bëni kaq shumë krenarë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka uruar fitoren e Kosovës kundër Malit të Zi.


Thaçi përmes një postimi në Facebook ka shkruar, një fitore shumë e rëndësishme për Kosovën, që i jep gjallëri edhe më shumë ëndrrës sonë për kualifikim.

Postimi i plotë:

Një fitore shumë e rëndësishme për Kosovën, që i jep gjallëri edhe më shumë ëndrrës sonë për kualifikim.

Një lojë e mrekullueshme e djemve tanë, me të cilët çdo gjë duket më e lehtë në fushën e gjelbër. Faleminderit që po na jepni kaq shumë emocione dhe po na bëni kaq shumë krenarë!