Vlora Dumoshi në Gjakovë, e kënaqur me punimet në stadiumin e qytetit

Punimet për ndërtimin e stadiumit të klubit futbollistik Vëllaznimit nga Gjakova po vazhdojnë me një intensitet të madh.


Për t’i parë këto punime, në vizitë shkoi ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, e cila sipas zyrtarëve të klubit dhe atyre komunal është më meritorja për nisjen e këtyre punimeve.

Në takimin që ka pasur me kryetarin e Gjakovës, Ardian Gjini, Dumoshi i garantoi përfundimin e këtij projekti.

“Vërtetë vizita në Gjakovë pat një përmbajtje shumë interesante sepse investimi është duke u bërë i madh në stadiumin e Vëllaznimit një gjeneratë e tërë pothuajse 100 vjet ekziston klub”.

“Ne kemi filluar ta ndërtojmë këtë stadium dhe unë jam e kënaqur me dinamiken e punëve i paskan bërë dhe tash do të vazhdojmë më tutje, të hollat do të jenë në buxhet, kështu që këtë i garantoj kryetarit”, tha Dumoshi, teksa tha se ky stadium do të jetë i kategorisë së katërt të UEFA-s

Ndërsa i pari i Gjakovës, Ardian Gjini, pati fjalë të mëdha për Dumoshin. Ai tha se me insistimin e saj ka filluar ndërtimi i stadiumit, raporton EO..

“Sot e kam kënaqësinë ta pres në Gjakovë ministren Dumoshi, e cila është jashtëzakonisht meritore pse kemi arrit deri në këtë faze me ndërtimin e stadiumit të futbollit në Gjakovë”.

“Punimet janë duke vazhduar me një ritëm goxha të kënaqshëm dhe unë mendoj se Gjakova dhe kjo zonë e Dukagjinit e meriton një tempull të tillë të sportit. Nuk do të kishim mundur me filluar punimet nëse nuk do të kishit insistuar ju ministre”, tha Gjini.