Kështu mbajnë distancën qytetarët në një market në Gjermani, fotografia bëhet virale

Një fotografi nga një market në Gjermani po bën gjiron në rrjetet sociale.


Kjo pasi menaxhmenti i këtij marketi si masë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së coronavirusit, në mbrojtje të personelit dhe konsumatorëve ka vendosur pikat referuese në dysheme për distancën që duhet mbajtur konsumatorët mes njëri-tjetrit.

Një shembull i tillë do të ishte i mirëseardhur edhe në vendin tonë, pasi që marketet ende janë duke punuar. Poashtu edhe nëpër barnatore dhe në institucione ku ka radhë të qytetarëve ky shembull i marketit nga Gjermania do të ishte masë tejet praktike dhe lehtësuese për qytetarët.