Venecia, incident mes një kryqëzori dhe një avulloreje, 5 të plagosur

Një incident mes një kryqëzori dhe një anije me avull ka ndodhur sot paradite në portin e Venecias, Itali.


Sipas informacioneve të para “Opera” ishte ankoruar në molin San Basilio kur u godit anash nga anija, edhe kjo në fazë ankorimi.

Për momentin thuhet se janë pesë të plagosur, katër në avullore dhe një në kroçierë.

Nuk dihet ende kombësia e të lënduarve. Incidenti mes anijes kryqëzor dhe  “River Countess”, një anije me avull, ndodhi në kanalin e Giudeka.

Zjarrfikësit janë vënë menjëherë në gjendje gadishmërie.