Albin Kurti i Ferizajt që punon në ndërtimtari, ëndërron të takohet me kryeministrin

Një 19 vjeçar nga Ferizaj ka emrin dhe mbiemrin njësoj si Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.


Albini, punon në ndërtimtari dhe është shumë i lumtur me profesionin e tij, ndërsa tregon për sfidat e tij me këtë emër.

“Në shkollë kam pas problem me një profesor i cili ka qenë në një parti tjetër, por kam edhe rastet kur njerëzit me përshëndesin dhe bëjmë shaka me shokët e mi”, tha Kurti në t7.

Albin Kurti, 19 vjeçar ka një ëndërr të takohet me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin Kurtin.