Petrit Selimi nga “Parada e Krenarisë” provokon keq Gëzim Kelmendin

Ish-zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Petrit Selimi sot ka marrë pjese në marshimin e ashtuquajtur “Parada e Krenarisë” e cila u realizua sot në Prishtinë.


Në fotot e tij të publikuara në rrjete-sociale shihet një foto e vogël e Gëzim Kelmendit të cilën ai e kishte vendosur si emblemë.

Në foto shkruante: “LEQU o Gëzim”

Mbështetësit e Kelmendit dhe shumë qytetar rastin e kanë cilësuar si një shkelje e të drejtave personale dhe kanë quajtur si provokim.

Në lidhje me rastin ende nuk ka ndonjë reagim nga ish-deputeti i Parlamentit të Kosovës, Gëzim Kelmendi.

Ndryshe kjo është hera e tretë që në Prishtinë është mbajtur një paradë të tillë e cila përveç disa mbështetjeve ka mbledhur me qindra reagime të ashra nëpër rrejte-sociale.