Aktorja shqiptare tallet me luftëtarët e Kosovës: S’kanë bërë asgjë pos që i kanë thurur këngë serbëve

Aktorja Delinda Disha e cila po luan rolin e Shotë Galicës në emisionin “Klanifornia” drejtuar nga Marina Vjollcës së fundmi ka marrë vëmendjen e publikut me skeçin e saj.


Në pjesën e saj, aktorja ankohej se pushtetarët nuk ia kanë bërë varrin si duhet, po ashtu shton se burrat e Kosovës nuk kanë bërë asgjë gjatë luftës.

“Burrat e Kosovës njihen vetëm për ahengje dhe valle, ndërsa serbëve nuk iu kanë bërë asgjë tjetër pos që i kanë thurur këngë dhe lavde”, thotë aktorja.

Për të parë skeçin klikoni në videon poshtë (min.43).