Capital T vazhdon të shijojë pushimet luksoze

Këngëtari ka ditë që ka shkuar në pushime luksoze.


Ai ka qenë aktiv me postime nga atje duke treguar vendin se ku është duke qëndruar.

Përmes fotografive dhe videove, Capital T ka zbuluar hapësirën se ku po i kalon pushimet duke filluar nga plazhi, ushqimi dhe hoteli.

Edhe së fundi, ka ndarë me ndjekësit e tij një foto të cilën e ka shoqëruar me një thënie motivuese ashtu siç bën shpesh herë ai.

“Njerëzit e heshtur kanë mendjen më të lartë”, ka shkruar Kapo.

Ndryshe, këngëtari nuk e ka bërë të ditur se me kë ka shkuar në pushime